Den årlige generalforsamling blev afholdt i Mern Forsamlingshus onsdag d. 14. februar 2018.
Der var fremmødt 19 inkl. bestyrelsen.
Referat fra mødet ligger under Generalforsamling 2018.

 

                                                                                                                                                                                        

MHBF har været med til at sponsorer spillertøj til Mern Veteran hold.

 

 

                                                                                                                                                                                        

Forårsfesten blev afholdt i Mern Forsamlingshus lørdag d. 3 marts 2018
Der var underholdning af De Dysted Spillefolk, som de 67 fremmødte lyttede til. Samtidig blev der serveret kaffe/te, boller og lagkage. I pausen fortalte formanden Hans Chr. Rask fra Ældresagen i Vordingborg om Ældresagens aktiviteter og tilbud.
Efter pausen var der vand, øl og chokolade. Eftermiddagen blev afsluttet med lodtrækning, så alle gik hjem med en gevinst (vin, kaffe eller chokolade).

 

    

  

 

                                                                                                                                                                                        

GRUNDLOVSTUR

Tirsdag den 5. juni 2018 stod 75 Mern-borgere forventningsfuldt ved “Mern Forsamlingshus” kl. 13. Bussen skulle køre en tur ud i det blå på denne dejlige solskinsdag.

Vi kørte over Farøbroen til Bogø og videre til det skønne Møn. Efter en dejlig tur rundt på den sydlige del, endte vi ved “Thorsvang”. Her var der dækket op til kaffe med boller og dejlig lagkage. Derefter var der tid til selv at gå rundt og se det ganske omfangsrige museum.

Kl. 16 var der afgang med bussen igen. Turen gik så ud gennem sommerhusområdet ved Ulvshale og videre over broen til Nyord. Lidt uden for byen blev bussen parkeret, og vi kunne så gå rundt og kigge på den hyggelige by med de smalle gader, gamle huse og gårde. Overalt duftede de skønne roser og bierne summede. Der var ikke de store afstande i byen, så det blev også til en gåtur til den lille havn og til den smukke otte-kantede Nyord kirke – eller bare til lidt afslapning med en stor is. En spændende butik med Whisky og Sennep var der også tid til, inden bussen atter kørte tilbage til “Thorsvang”. Denne gang var der dækket op til en helt overdådig buffet med mange lækkerier. Kl. 21 var alle klar til hjemkørsel efter en rigtig dejlig dag.

 

  

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MHBF´s Sankt Hans-fest i Engbo i samarbejde med Din lokale gårdbutik og Veteranforeningen blev i år aflyst.

Grunden til dette var en lang periode med tørke, så brandfaren var for stor.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Første søndag i advent gik  Prins Jørgens Garde igennem byen og spillede julemelodier.

Ved Mern kirke blev der delt ud af æbleskiver, gløgg og varmkakao. Desværre kunne juletræet ikke tændes i år, da der var nogle tekniske problemer. Men mandag kom der lys i juletræet i Mern.